DakAr |
Дата: Пятница, 11.06.2010, 12:52 | Сообщение # 1 |
Цицьката Галька
|
Glock 18 входить до стандартного набору терориста, через це широко використовується гравцями, що грають за терористів та не купляють Desert Eagle . Глок має два режими стрільби "Автоматичний" та "По три пулі". На далеких відстанях найкраще стриляти у автоматичному режимі, зважаючи на те, що забійна сила пістолету низька цілитись потрібно в голову, для покращення точності можна присісти, але це резикований хід перед снайпером із AWP. При зустірачах із противником на середніх відстанях та впритул стріляємо в голову при цюму можна бігати із сторони в сторону тим самим знизивши кількість попадань у себе. Режим по три пулі найкраще використовувати в засідці коли противники менш готові до бою. Потрібно знайти гарний сховок та коли противники з’являються перед вами швидко націлитись в голову. З режимом по три пулі хед шот буде швидким і не болючим для противника lol так можна ловити гравців що вбігають до вас(наприклад у вентиляції на асауті або біля дверей). Глок нажаль погано прострялює, через це його можна не використовувати для прострілів через стіни, двері, вентиляцію. Одна із заслуг Глока - 20 патронів в обоймі, що може стати вирішальним у бою проти противника із Desert Eagle. У такому випадку найкраще підійти ближче до противника та всадити у нього всю обойму під час перезарядки Десерта. Також цю тактику можна використати у бою проти снайпера із слонобоєм. Глок дуже дешевий - 400$ через це озброїтись ним не проблема. Також глок має 120 патронів у запасі, що дає багато можливостей заробити фраги. P.S. Я думаю існує багато видів тактик бою із глоком. У цій статті я виклав своє бачення тактики.
|
|
| |